16 Haziran 2009 Salı

Tamirci çırağı

Arkadaşlar her ne kadar işine göre değişsede bir kez daha ve bir kez daha anladımki iş hayatı berbat bişi sosyal hayat diye bir şey kalmıyor farklı insan suratı görebilmek için 1 hafta beklemek zorundayım ve bu yazıldığı kadar kolay olmuyor bide şirkette hiç hatun yok nasıl olucak böyle bir tane dış ticarette çalışan bir kız var onada yazsam ustam bana işçisin sen işçi kal, giy tulumlarını diyecek.

Dünyada pinpon nereye gidiyor arkadaşlar!

Pinponu dünyada en iyi oynayan çinliler ama duur avustıralyalılarda onlara yetişmeye başladı, kardeşim neyden bahsediyosunuz siz ruslar dünyaya hakim olmaya başladı siz nerde kaldınız! Burada her öğle arası pinpon oynanıyor ve çok fazla seviliyor anlamadım gitti nedir bu işçilerin pinpon sevdası gerçi stres atıyorlar ama ömrüm boyunca merak etmediğim bir oyunun bukadar popüler olduğunu görünce şaşırıyorum bazen yukardaki gibi muhabbetler dönüyor ve duyduğumda noluyo lan diyordum alıştım artık..

Tekrar ben

Merhabalar merhaba merhaba, merhaba ceren hanım yiğit bey,merhabalar mehtap hanım, oo dilşad hanımlardaburdaymış sizede merhaba...Mehmeti siktir et..