19 Temmuz 2009 Pazar

komsularim

Bu gun kandilmis bende komsulardan ogrendim aksam ustu eve bi gittim herkes tabak tabak biseyler getiriyor bende evde yalnizim allah allah noluyo lan diyorum bahceyi sularken, evet evet ayni bildiginiz emekli oldum bahce suluyorum, okey oynuyorum, sokakatan hizli gecen motorlu genclere kiziyorum, gunesin altinda 5 saat yatiyorum, yasliliktan dolayi fenalascam diyede korkuyorum tabi yatarken.. Neysecime iste bahceyi sularken yandaki bahriye teyze ordan bana cay ve yanindada aslinda zeynep teyzenin onlara vermis oldugu kizarmis hamurdan bi tane ikram etti tesekkur ettim.Cay icerken bahceyi falan suluyorum iste tam o anda bizim diger yan komsu tijen teyze heralde ismi boyle yaziliyodur, kocasininda birazcik zorlamasiyla iste borek ve dunyanin en guzel seyi olan irmik helvasi verdi, ben ama hala kandil falan haberim yok yani var olabilirde unutmusum o sira.(hay aq bi bahce sulatmadilar) Daha sonrada bizim iki yan komsumuz zeynep teyze ki normalde bizim eve hic oyle birsey ikram etme gibi bir adeti yoktur ama iyi kadindir(yalniz insanlarin iyi olup olmadiklarini bana nekadar ne ikram ettigine gore degerlendiriyorum ona gor niye boyle bir ayrinti verdiysem..) ayrica dogaldirda naapsin kadin butun sokagimi doyursun neyse onun kocasi olan huseyin abi geldi onun elindede bir tabak sendemi huseyin abi dedim oyleyse öl ersin digecektimki cok alakasiz olur diye soylemedim neyseki o hatirlatti bugun kandil dedi yani diyoki bu gun kandil biliyorsun herzaman vermem acmisin aciktamisin umrumda degil maksat adet yerini bulsun her gun hergun bekleme falan demeye getirdi.. Neyse orda chucktimki o yuzden her gelen tabagin icinde irmik helvasi falan var bende butun gun irmik helvasi diye yanip tutusuyordum iyi oldu yani,sonra soyle hulyalara daldim ve kendi kendime dedimki bu memelekette kandiller oldugu surece insanlikta olmezse bu ersinin sirti yere gelmez saygilar saygilar sevgi bizden efendim hoscakalin hoscakalin..

11 Temmuz 2009 Cumartesi

yaz vakti-3

Sevgili staj defteri bu gunlerde sana karsi cok mahcubum, senininle asagi yukari 1 aylik bir gecmisimiz var ve seni en kisa zamanda doldurcagima once sana sonra kendime soz vermistim ama gel gelelim hala eksikliklerin ve ne zaman yaparim hic bilemiyorum umarim en kisa zamanda halledip senin yuzunu kara cikarmiyacagim.

yaz vakti-2

Aslinda galiba su an acayip morelim bozuk.Pek bir liseli depresyonuna girmis olabilirim yazin vakit gecmiyor kisin hersey dahada kotu e olelim mi amina koyiim ne oyle sasirdiniz koyiim tabi amina hepinizin amina koyiim, amina koyduklariminin dalyarraklari. Yetmeeez orospu cocuklari siktirrin gidin ananizi siktiimin hosaflari amcik agizlilar, yarrak kafalilar... oh-be.

yaz vakti-1

Yazliktayim burasi gormeyeli biraz degismis, wireless olan kafe bile acilmis bu soyle bisey vay anasini cerencermis seklinde sasirilcak bisey, benim bu konuda hic umudum yoktu. Istanbulda giremedigim nete yazlikta girmek sasirtti beni daha bir suru sasirtan sey oluyorda artik sasirmaktan sikilmaya basladim ama internetin oldugu iyi oldu. Zaman buldukca ki bol bol var nette falan takiliyoruz iste neden bunlari anlatiyorum bilmiyorum..