31 Mart 2009 Salı

cok mesurum cok

Gecen can sikintisindan google'a kendi adimi yazdim bakin ilk iki sirada neler cikti:]

ersin davarci

Ah Mahsun Ah


Simdi efendime soyligim film izlemedim ama cok damardan girmis diyorlar, ben birazcik geyik yapicam yinede eyy mahsun eyy adam hem soruyorsun bu cocuklarin kaderini kim yazdi diye ondan sonrada utanmadan en basa (en basta olmasi sacma yazinin hemen altinda olsaymis daha eglenceli olurmus) Yazan-Yoneten: Mahsun Kirmizigul diyorsun bu ne demektir? ayiptir:] bu ne haysiyetsizliktir:p:] Sen utanmadan cocuklarin kaderini kimin yazdigini sor sonra ben yazdim de ahaha ah mahsun ah nolcak senin bu halin filmden gectin ama slogandan kaldin be kardesim.(ne kardesi lan allah korusun)

30 Mart 2009 Pazartesi

oha

oooooohaaaaa cuss oyoyoyoy ceren sana diom oyle byle diil oooof of hay allah!!!!

28 Mart 2009 Cumartesi

nasil yaparim? ne zaman yaparim? ne yaparim? bilmiyorum ama bisey yapmam lazim biliyorum inaniyorum guveniyorum istiyorum!!

26 Mart 2009 Perşembe

sajjadah


Teknoloji artik aldi basini gidiyor, elektronik seccadede yaptilar kibleyi kendi buluyormus dini vazifelerini her yerde yerine getirmeye calisan insanlarimiz icin cok fazla ise yarar bir seydir herhalde eh bir de eyup sultanda satilan pusulali seccadeleride utandirir muhtemelen.Benim acayip ilgimi cekti orjinal bir fikir ve tasarim..

23 Mart 2009 Pazartesi

manuel

Kutsal damacana show tvdeydi tamam sacma sapan her seyi sansurliyeceklerini biliyordum ama arkadas manuel takilmayi niye sansurlersin niye? niye?

Bilmem

Feci canim sikildi su iki gun kendimi yemege verdim naapsak naapsak naapsakta bu sikintiyi gidersek boyle sacma sapan ozkanla ortalik yerde bagira cagira sarki soyluyorum.Boyle gitmez ya morelim bozuk oluyor ya cok neseli oluyorum nedenini bilmiyorum boslukta hissediyorum kendimi artik kafaya takmiyorum, muhtemelen cok fazla kafa yordugum icin birden boyle kaldim ortada ne dusuncegimi bilemez halde.. ama nasilsin derseniz eskiye gore cok fazla iyiyim:]Dilsad sorar bana nasilsin diye caktirmiyor ama sever beni..

22 Mart 2009 Pazar

Silecegsin MeSeNe'den

erssin says:
ceren canm sklio naapsak
- ' şimdi reklamlar says:
mangal
- ' şimdi reklamlar says:
salak
erssin says:
mnatikli olablir de sabhtan beri okadr cok yedmki\
- ' şimdi reklamlar says:
yok valla oraya kadar gelcek güçç yok bende bugün
erssin says:
caaranmi oldu ne ustune aliniosun
- ' şimdi reklamlar says:
ahauahahahha
- ' şimdi reklamlar says:
ahahahaha
- ' şimdi reklamlar says:
- ' şimdi reklamlar says:
hayvan adam
- ' şimdi reklamlar says:
ahahahah
erssin says:
:]
erssin says:
merveyemi gtsek korili tawuk pilaw ustunede takiliriz
- ' şimdi reklamlar says:
beni eve bırakıcaksan gelirim
- ' şimdi reklamlar says:
of galiba gelemem
erssin says:
otobusle birakirim
- ' şimdi reklamlar says:
yani beni oturduğum yerden alıp yatağama bırakmanız lazım
erssin says:
arabayi almam orda yatarsn
- ' şimdi reklamlar says:
babam evde
erssin says:
senin babani
erssin says:
sevsnler
- ' şimdi reklamlar says:
sevsinler
erssin says:
cokcanm skildi lan
- ' şimdi reklamlar says:
ben de sıkıldım. acıktım.
- ' şimdi reklamlar says:
yorgunum bi de çok
erssin says:
ya ben feci tokum ama evde pilaw barbunya var
erssin says:
canm kiymali pide istio
erssin says:
of nasil yapicaz bide feci tokum
- ' şimdi reklamlar says:
offf ersin çok açım ben sussana
erssin says:
patattes salatasini sylemeyi unuttum
erssin says:
on numara
- ' şimdi reklamlar says:
AAHAHAHAHA
- ' şimdi reklamlar says:
yok böyle döner gibi etli bişeyler yemek istiyorum
- ' şimdi reklamlar says:
of çok acıktım ersin ya
erssin says:
ben ne yesem die dusunuom
erssin says:
da dunyalari yedim
- ' şimdi reklamlar says:
oha mına koyim. yediyüz elli kilo olcaz
- ' şimdi reklamlar says:
ben okadar çok yiyorum ki hele
erssin says:
ben olmamda iste ...
- ' şimdi reklamlar says:
artist

21 Mart 2009 Cumartesi

Cekirdekteki Solucan

Bizim arkdaslar cardakta cekirdek yerken butun coplerini masaya yigmislar iste epey birikmis sonra altindan acaba ne cikmis? SOLUCAN.Arkadastada bocek solucan bilmemne takintisi var gorunce acayip tiksiniyor kafa yiyor cinnet falan geciriyior! Bu adam almis cakmagi cekirdek coplerini komple yakmis bide iyice harlamis atesi solunca icinde tabi:](psikopat adam) neysecime ama nasil olurki bilmem solucan derisini birakip kendi kacmis alevlerden. Cok acayip zaten zar zor hareket eden bir hayvan sen nasil kaciyorsun o atesten.. hayat iste:]

Karisik

Arkadas secimle padisah olunca su internetteki tum sozlukleri yasaklicam yeter biktim! Nescafe ucu bir arada ile ilgili bir arastirma yapicam aradigim tum kelimeler sozluklerden cikiyor eh onlarda hic bir ise yaramiyor ama insani umutlandiriyor.Bu ne boktan durumdur! Bu arada bir insan hic bisey bulamaz yaw veya internette hic mi adam gibi enformasyon olmaz bu ne bicim is nasil bir bilgi kirlenmesi var!!!

20 Mart 2009 Cuma

Keser doner sap doner gun gelir hesap doner

Neden bilmiyorum bu sabah aklima bu atasozu takildi ama boyle degil tabii et doner kasap doner gun gelir hesap doner:D tabi sonra google sagolsun duzelttik cumleyi keser doner sap doner gun gelir hesap doner!!

18 Mart 2009 Çarşamba

Bascavus

Haberlerin dedigine gore su kanal d deki gece gunduz dizisinde iste bi tavuga bascavus demisler.Sonra ikitane bascavusda buna cok alinip:D:D dizinin yapimcisiyla iste dizideki o tavuga bascavus diyen oyuncuya dava acmislar.:D:D Yapacak yorum bulamiyorum kitlendim kaldim ! Ulan malmisin? hadi malsin anladik ama o oyuncudan ne istiyorsun? yani ben utandim siz hala nefes alabiliyormusunuz bre mallar!!!Simdi bu yaziyida eskaza okuyup alinip banada dava acmasinlar:]

16 Mart 2009 Pazartesi

Puslu Kitalar Atlasi

Rendekar derki dusunuyorum oyleyse varim! Peki dusunen bir adami ve bu adamin beni dusundugunu dusunuyorum.Simdi dusundugum icin ben gercegim bu adamin dusundugunu bildigim icin gercek oldugunu biliyorum ve bu adam beni dusunuyorsa ben hayal o gercek mi oluyor yoksa ben gercegim o hayal mi?Yoksa bu bir celiskimi?:) temel felsefesini bu dusuncenin olusturdugu Ihsan Oktay Anarin yazdigi ve bir solukta okunan cok guzel bir kitap..

Ask Acisi

Dunyada 6-7 milyar insan var, nerden baksan en az 3 milyari ask yasiyodur veya yasamistir. Eh yani en kotu ihtimalle milyonlarca kiside ask acisi cekiyordur.O zaman herkezin yasadigi bu durum icin nasil oluyorda dunyanin en buyuk acisini kendimizin yasadigini saniyoruz.Milyonlarca insan diyorum!! yani aslinda ask acisi dedigimiz sey dunyanin en normal seyi ve eger insanin genetik kodlamasinda bir hata yoksa her insanin yasadigi bir durum oyleyse bu durumu abartmanin ne anlami var, ulan asik oluyorsun bitiyor sonra ask acisi cekiyorsun tamam eyvallah cek de biticegini de bil be kardesim bil ona gore hareket et.

14 Mart 2009 Cumartesi

!

cok acayip isler yapicam sanirim hadi bana bol sanslar..

insan,iyi insan, kotu insan

Peki iyi insan kotu insan diye bisey varmidir? of cok zor konu konusarak bile dusuncelerimi zor anlatiyorum bakalim nasil anlatcam.hadi diyelim iyi insan diye birsey var peki bu insan isteyerek ya da istemeyerek kotuluk yaptigi zaman iyimi oluyor kotumu oluyor? ya da tam tersi kotulugunden suphe duymadiginiz biri bi iyilik yaptigi zaman iyimi oluyor? hatta bana gore iyi bir insan sana gore kotu bir insansa peki HANGISI dogru?Bu insan iyimi kotumu simdi .
Dikkatli baktigimiz zaman herkes aslinda iyidir kimse kendine ciddi anlamda kotuyum demez veya kimse kendini cehenneme yakistirmaz peki bu iyi insan bir gun biriyle tanisti iste gayet guzel sohbet muhabbet ediyor arkadas oldular karsisindaki de adami dogru duzgun bir adam olarak algiladi, yalniz gercekten de adamimiz iyi niyetli bir insan. E gun geliyor olaylar oyle gelisiyor ki adamimiz arkadasina kotuluk yapiyor sizin bizim iyi bildigimiz insan tanistigi kaynastigi arkadasina bir kotuluk yapiyor yapmasada karsindaki oyle saniyor ve bu adam birden bire arkadasinin gozunde kotu insan oluyor ee hani iyi insandi bu adam. ne oldu birden bire nasil degisti?
Her ne kadar dogru duzgun aciklayamamis olsamda bana gore iyi insan kotu insan diye birsey yoktur, iyi insan kotulukte yapabilir, kotu insan iyilikte yapabilir,Iyilik ve kotuluk kavramlari ve kosullar vardir insan dedigimiz varlik kosullara gore iyilikte yapabilir kotulukte hangisini yapicagini kosullar belirler ve insanlari bu sekilde siniflandirmak dunyanin en buyuk yanlisi olmaya adaydir.

13 Mart 2009 Cuma

...

Bilmiyorum ne haldeyim gidiyorum gunduz gece gunduz gece...

11 Mart 2009 Çarşamba

Sahne senin Istanbul

Gecen gun matraktan cikip istiklalde yuruyordum duragima dogru, sonra yolda su belediyenin reklam panolarinda sahne senin istanbul afisini gordum sonra basladim dusunmeye..Aslinda her birey bir sovmen ve herkes kendi sahnesinde kendi sovunu sahneliyor, kimisi konusuyor kimisi susleniyor kimisi seviyor kimiside dusunuyor ama herkes kendini arkadaslarina, etrafindaki insanlara, hocalarina, patronuna kendini sergiliyor, herkes birbirinin seyircisi ve sovmeni..Her insanin kendi sahnesi var ve bu sahnenin sinirlarini kendi ciziyor bazen baska insanlarla bi donem ayni sahneyi paylasiyor, bazende arkadaslariyla yan yana sahnelerde oynuyorlar.Bu sahnede hayata dair hersey var tabi kimiside sovunun zorluguna dayanamayip sahnesini terkediyor en kotusude bu heralde(bazen okadar mantikli geliyorki..).Yaa bi afisten nerelere geldik, benim blog acmamdaki neden de galba bu yazi bunlari cerene anlattiktan sonra gel sana blog acalim dedi eh bende soylicek cok sozum oldugunu farkedince iste birde burda sovumu sergiliyorum neysecime nediyordum heh o sahnede neler yasanirsa yasansin nekadar hayal kirikliklari olursa olsun sov devam etmeli (Ha suda varki afisi gordugum anda dinledigim sarki da Queen- Show Must Go On=)

10 Mart 2009 Salı

Hosbulduk

Sonunda bende blogcu oldum daha olamadim gerci ama ilk adimi attik sonunda peki sorun bakiim kimin sayesinde kim olacak ceren sagolsun(ona burdan selamlarimi gonderiyorum)kendisi bana bunlari silah zoruyla soyletsede o dunyanin en sevimli hayvani(duyda inanma) ha bide dunya turuna ciksam ceren gibi arkadas bulamicakmisim..Ben sunu soyleyeyim eger bi arkadasinizla dunya turuna cikarsaniz pilav yapabiliyormu kontrol edin:) yasadim gordum:) neyse efenim bu aralar biraz fazla dusunuyorum dusundukce birsuru sey geliyor aklima bende bunlari paylasmak istedim..Haa simdi ayip olmasin tessekkur edeyim sana ceren saolasin..Tekrardan hosbulduk..